Український актор, ексучасник Дизель Шоу Олег Іваниця розповів про службу на фронті.

Він повідомив, що наразі захищає Україну на сході країни. «Зараз перебуваю на Сході. У нашого підрозділу такий режим: виходимо на „нуль“, якийсь час знаходимось там, потім нас міняють, щоб ми могли відновитися. Саме зараз я на такому відновленні, тому маю можливість спілкуватися. Триває воно по-різному: можуть викликати наступного дня, а можуть три-п'ять днів дати на перепочинок», — розповідає Іваниця.

Актор, який воює на фронті із позивним Дієз, також повідомив, що відновив свій військовий квиток ще 23 лютого, за день до повномасштабного вторгнення РФ і зазначив, що не шкодує про рішення вступити до ЗСУ.

«Пам'ятаю, у січні зустрічався з товаришем, і його першим питанням було: Ну, і які в тебе плани на війну? Я сказав: Сподіваюсь, що не трухану й піду воювати. Слава Богу, не труханув…» — згадує він.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Іваниця зізнався, що швидко адаптувався до нових умов життя.

«Було завдання тримати порядок у столиці. Коли орки відступили, нас закинули спочатку на північ, а звідти вже на схід. У мене не було такого: я буду захищати Київ і тільки Київ. Ні, я захищаю свою землю. Перша ніч виявилася складною. Напевно, противник побачив, що відбулася ротація, тому нас активно валили і намагалися підійти ближче. А потім ти призвичаюєшся: обстріл — падаєш, підбираються ближче — відповідаєш. Це стає рутиною. Насправді вона трохи деструктивна, бо звикаєш, починаєш нехтувати безпекою… Але намагаєшся не втрачати пильність і пам’ятати, що навіть випадкова куля може бути вирішальною», — поділився український захисник.