"Суд присудив Остапу Ступці, що вчинив п'яне ДТП, нічний домашній арешт на 60 днів (22:00-6:00) - той "рішенням суду задоволений і вже завтра гратиме в театрі". Якраз згадався один епізод 13-річної давності, за "раннього Януковича", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", та продовжує:

"2009-го Остап Ступка разом з сином Дмитром грали в російському пропагандистському відверто антиукраїнському фільмі "Ми з майбутнього-2". Грали "злобних бандерівців", які нажирались самогоном і "звично вчиняли страшні звірства", зокрема щодо НКВДистів.

Треба розуміти ступінь антиукраїнськості фільму: навіть для влади Януковича (котрий на момент початку прокату вже 1.5 місяці був президентом) це виявилось занадто. Ще раз: Янукович не пустив в прокат фільм за антиукраїнськість (однак до суду все ж розпорядився не подавати - хоча були такі думки і обвинувачення підготували)!

Але Ступці було нормально: а шо такоє, "харчєваться я ґдє буду?!". В сенсі, якщо точною цитатою: "Якщо ти актор, то мусиш працювати. Ідеологія - це одне, а робота і гонорари - інше". То можливо шаблон так і в'ївся зі сценаріїв ФСБ: "набухатись і творити всіляке"?

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости