Непереможений український боксер-професіонал, який виступає у першій важкій та важкій вагових категоріях, чемпіон Олександр Усик залишив Україну разом зі своєю дружиною. Так, його дружина Катерина показала фотографії з аеропорту.

Відповідні кадри чоловіка Олександра Усика Катерина показала на своїй сторінці в Instagram у розділі Stories.

Український боксер, справжня гордість України Олександр Усік вирушив за кордон зі своєю дружиною. Справа в тому, що Катерина, його дружина, оприлюднила кадри, які підтверджують те, що вони вирішили відлетіти з України.

Крім цього, Катерина показувала знімки, на яких її видно з професійним боксером та її ж чоловіком Усіком в авто. Ще раніше вона показувала знімки з Варшави та кадри, зроблені в аеропорту біля літака.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Скрін Storeis Катерини
Скрін Storeis Катерини

На даний момент немає жодної інформації про те, куди вирушив Олександр Усик зі своєю дружиною. Однак є відомості про те, що український боксер зірвав бій за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі з Тайсоном Ф'юрі. Після цієї події перед Усіком з'явилася необхідність воювати з двома претендентами на його пояси. Так, йдеться про бої за контрактом з Даніелом Дюбуа та Джо Джойс.

Читайте також:

Артем Пивоваров на концерті розніс фаната, який пригрозив побити глядачку: "До кабінету прилітало відразу"