Латвійська співачка Лайма Вайкуле розкрила правду про те, чи дійсно її подруга, російська виконавиця Алла Пугачова, допомагає грошима ЗСУ.

Виконавиця вирішила заговорити про це після того, як у РФ заявили, що спецслужби перевірять рахунки примадонни на предмет фінансування української армії.

Фото Лаймы Вайкуле
Фото Лаймы Вайкуле

Хоча примадонна й засудила війну в Україні, однак гроші, за словами Вайкуле, вона нікому не надсилає. А все через те, що зірка просто на сьогоднішній день немає заробітку. Про співачка розповіла в своєму відео на YouTube.

"Відчепіться ви від Алли. Від цих чудових людей. Звідки ви взагалі взяли, що треба перевіряти Аллу на те, чи відправляє вона кошти українській армії? Захоче заплатить, захоче ні. Я, щоправда, знаю, що вона цього не робить. Вона ж не працює, ви знали про це? Звідки вона візьме кошти на те, щоб кудись комусь надсилати? Вона навіть мені не допомогла, коли мені потрібні були кошти. Це все жарти, базікання. Насправді, просто відчепіться від Алли, Максима і мене своїми дурними запитаннями", - емоційно висловилася Вайкуле.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости