Стало відомо про те, що син кандидата в президенти США Роберта Кеннеді-молодшого був у складі Іноземного легіону ЗСУ. Так, 28-річний онук американського сенатора Конор Кеннеді брав участь у харківському контрнаступі.

Відповідну інформацію публічно заявив кандидат у президенти США Роберт Кеннеді, що спричинило справжній фурор в Америці, і не лише.

Як повідомляється, син кандидата у президенти США Роберта Кеннеді-молодшого був у лавах ЗСУ. Американський чиновник особисто заявив, що його син був кулеметником і брав участь у харківському контрнаступі.

ВСУ: Скриншот YouTube
ВСУ: Скриншот YouTube

«Син кандидата у президенти США Роберта Кеннеді-молодшого воював за Україну. «Мій син Коннор, вступив до Іноземного легіону і воював під час харківського наступу як кулеметник», – заявив племінник екс-президента США Джона Кеннеді. Молодший лейтенант ЗСУ Коннор Кеннедієнко», - повідомляється у соціальній мережі.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

Все новости

Крім того, на сторінці самого Коннора можна побачити публікацію, де він показав кадри з фронту.

«Перед надходженням у мене не було військового досвіду, і я не був хорошим стрільцем, але я міг носити важкі предмети і швидко вчився. Я теж був готовий там померти. Тож незабаром вони погодилися відправити мене на північно-східний фронт», - написав син кандидата у президенти США.