Відомий радянський та український журналіст, шоумен, а також колишній депутат Київської міської ради Дмитро Гордон оприлюднив цікаву публікацію у соціальній мережі. Він показав відеоролик, як узяв інтерв'ю у «інопланетянина» після загадкового спалаху над столицею України.

Даний пост Дмитро Гордон розмістив у своєму обліковому записі в Instagram.

Вже практично всі українці в курсі, що 19 квітня близько 10 години ночі, над Києвом було помічено жахливий спалах. Саме після цієї події український журналіст Дмитро Гордон вирушив у соцмережу, щоб показати курйозну публікацію із цього приводу. Він узяв інтерв'ю у «прибульця», який «приземлився» у Києві.

Спалах над Києвом
Спалах над Києвом

Варто зазначити, що відеоролик за участю Дмитра та «інопланетянина» виявився досить кумедним та вразив багатьох українців.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Все новости

Численна публіка, підписана на легендарного журналіста, не змогла не відреагувати на цю публікацію та вирушила до розділу з коментарями.

«Дайте зефір спробувати йому», «Дмитро, ви будете давати інтерв'ю в космосі?», «Дмитро у Вас схожі зачіски з інопланетянами, збіг?», «Потрібно відкрити інопланетне ТРО, тоді оркам п*зда», «Я думав, що Дмитро теж інопланетянин зараз зніми маску», - пишуть відгуки українські користувачі соцмережі.

Скріншот коментарів зі сторінки Гордона в Instagram
Скріншот коментарів зі сторінки Гордона в Instagram