Від'їзд хореографа в перші дні повномасштабної війни в суспільстві викликав суперечливі почуття.

Український комік Євген Кошовий разом з акторами Студії Квартал 95 під час повномасштабної війни активно займається волонтерством і влаштовує концерти для наших захисників. Це - його внесок у наближення перемоги України над країною-окупантом.

Резонно, що у нього цікавляться думкою про тих чоловіків, які ще до війни не сходили з екранів і були дуже популярними, а зараз ховаються за кордоном.

Евгений Кошевой. Фото: скриншот YouTube
Евгений Кошевой. Фото: скриншот YouTube

Зокрема в інтерв'ю Олексію Суханову Кошовий розповів, що думає про Влада Яму - танцюрист покинув Україну досить давно, і його від'їзд викликав суспільний резонанс. Хореограф виїхав до США, де також займається волонтерством, проте в очах багатьох українців це його не реабілітує. Думка коміка про цю ситуацію виявилася вкрай філософською.

Популярні статті зараз

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

"Не спілкуємось. Ми спілкувалися до цього лише по роботі. Десь зустрічалися. На цьому наше спілкування закінчувалося. Тим паче зараз. Я не люблю засуджувати людей, я не суддя. У нас є Бог, всіх розсудить. У кожного має бути щось усередині, і він сам має для себе зрозуміти, зрадник він чи ні. Якщо він того не розуміє, ну, значить, така людина" - заявив Кошовий і зазначив, що повертатися таким артистам в Україну буде непросто.

Влад Яма. Фото: скриншот YouTube-видео
Влад Яма. Фото: скриншот YouTube-видео

Нагадаємо, раніше Ліліана Кудлай, дружина танцюриста Влада Ями (який в США з перших днів війни в Україні) розповіла, чому він не повертається на батьківщину в такий складний для неї період. Жінка зазначає - вони з чоловіком займаються волонтерством і допомагають співвітчизникам на "своєму фронті".