Шон Уайсс був улюбленим воротарем у фільмі «Могутні каченята», але його життя пішло на дно, і він потрапив у кругообіг наркотиків та злочинності.

Цю інформацію опублікували на порталі «dailystar»

Коли колишню голлівудську дитячу зірку Шона Вайсса заарештували за зберігання наркотиків ще в 2017 році. Його фотографія, зроблена поліцією, розбила серця фанатів.

Зірка «Могучих каченят» виглядала виснаженою і невідмінною від улюбленого молодого актора, який зачарував світ своїм зображенням хокейного воротаря Грега Голдберга.

Шон Уайсс знімався в "Могутньому каченяті" і не тільки
Шон Уайсс знімався в "Могутньому каченяті" і не тільки

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Але найгірше було попереду. У 2020 році новий знімок показав, що він виглядає ще гіршим. Це змусило стурбованих фанатів поставити питання, як обдарована молода комедійна зірка могла так занедбати своє життя.

Життя Шона перетворилося на кругообіг важких наркотиків та дрібних злочинів, а ще він жив на вулиці.

Нещодавно він розповів про сумні речі, які він зробив, щоб вижити і фінансувати зростаючу залежність від наркотиків.

І тепер він докладно розповів, як він змінився за кілька місяців.

Він сказав: «Шоу-бізнес став моєю ахіллесовою п'ятою в тому, що там завжди так багато всього відбувається і все так захоплює. Я ніби звик до адреналіну того, що відбувається. Тому, коли це пішло, життя стало для мене дуже нудним. Це призвело до іншої депресії. Коли цього життя більше не було, я не знав, як заповнити цю порожнечу».

Знімок Шона Уайсса у 2017 році
Знімок Шона Уайсса у 2017 році

Він додав: «Моя наречена покинула мене, і я збожеволів. Я не міг, чорт забирай, з цим впоратися. Мій батько помер, я думаю, за місяць чи два до цього. Термін оренди моєї квартири спливав. Отже, вибір часу для безлічі поганих речей просто призвів до збігу травматичних переживань».

Зрештою, Шон спробував заповнити порожнечу та заглушити біль важкими наркотиками.

«Я збожеволів через свою наречену, і коли я почав приймати метамфетамін, це зробило так, що я не думав про неї так багато. Я думаю, що багато людей можуть дозволити собі розкіш, можливо мати сім'ю поряд, щоб не дати їм занадто глибоко збитися зі шляху. А в мене не було такої розкоші».

Шон сказав, що його занурення у кругообіг наркотиків, злочинності та бездомності було швидким.

Знімок Шона Уайсса у 2020 році
Знімок Шона Уайсса у 2020 році

Він досяг дна у 2020 році, коли був заарештований у Мерісвіллі, штат Каліфорнія, за крадіжку зі зломом, перебуваючи під дією наркотиків.

На щастя, 44-річний Шон зміг протверезіти і зараз одужує. Нещодавно він відсвяткував три роки та три місяці своєї «чистоти».

Колись він увірвався на сцену, зігравши симпатичного хокейного воротаря Грега Голдберга в диснеївській комедії 1992 року «Могутні каченята».

Уродженець Нью-Джерсі був на шляху до гарної голлівудської кар'єри, знявшись у ряді телешоу та фільмів, включаючи комедію Стівена Брілла 2008 разом з Оуеном Уілсоном.

Шон був невпізнанний після того, як досяг дна
Шон був невпізнанний після того, як досяг дна

Тепер Шон прагне допомогти іншим подолати свої залежності, працюючи послом та тренером з тверезості у Quest 2 Recovery у Ланкастері, Каліфорнія, де співробітники допомогли йому очиститися.

Він також повернувся на екран, зігравши роль ветерана війни у ​​драмі Джона Ервіна та Брента МакКоркла «Революція Ісуса».