Модель на ім'я Майра Хіллз, каже, що у неї найбільші силіконові груди на планеті. Однак вона хоче зробити свої груди ще більше, навіть не дивлячись на те, що вона заважає нормально жити.

Цю новину розмістили на порталі новин «dailystar»

Доросла артистка, яка стверджує, що у неї найбільші штучні груди «у всесвіті», зізналася, що вони ускладнюють повсякденне життя.

Бішайн, чиє справжнє ім'я Майра Хіллз, не дозволить, щоб дрібна проблема її великих грудей завадила стати їм ще більшими. Так, 40-річна зірка OnlyFans хоче ще одну операцію, щоб зробити її груди ще більшими.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Майра має 10 000 кубічних сантиметрів сольових імплантатів у грудях, які важать понад 9 кілограмів.

Модель німецького походження, яка зараз живе в США, носить бюстгальтер XXX розміру, і її одяг має бути пошитий на замовлення.

Тим не менш, вона твердо вірить у мантру «що більше, тим краще», незважаючи на те, що її груди заважають виконувати домашні справи.

Вона сказала: «Мої груди так сильно стирчать, що я часто перекидаю речі. Здається, що розмір моїх ц*цьок іноді виходить з-під мого контролю, і у них є своя думка. Зараз мої ц*цьки рухаються трохи повільніше, але коли вони починають рухатися, ніщо не може їх зупинити, і вони перекидають майже все довкола мене. Цього разу вони перекинули дві пляшки дорогоцінного вина».

Майра також розповіла, як її груди заважають ходити магазинами.

Вона розповіла: «Я вже мала кілька власників магазинів, які хотіли від мене грошей за топи, які я приміряла, навіть якщо я не хотіла їх купувати. Вони сказали мені, коли я приміряла їх, то вони мішкуваті та зношені».


Майра управляє успішним веб-сайтом для дорослих та своїм OnlyFans, на який підписуються тисячі шанувальників, щоб побачити її контент.