Російський комік і шоумен Максим Галкін та його сім'я зараз є улюбленою "іграшкою для биття" для російських пропагандистів. Артист за свої різкі висловлювання про уряд країни-окупанта і засудження війни в Україні заробив статус іноземного агента, і тепер всіляко засуджується в РФ.

Український співак і музикант Андрій Данилко (на сцені - Вєрка Сердючка) зіставляє себе з Галкіним. Про це він повідомив в ексклюзивному інтерв'ю для УНІАН.

Артист зазначає, що комік зараз переживає те ж саме, що і Сердючка в 2007 році - після пісні на Євробаченні "Dancing Lasha Tumbai", де росіяни розчули "раша гудбай", проти Данилка розгорнулося справжнє цькування в пресі. Ті, хто і зараз "рулить" шоу-бізнесом країни-агресора, і сьогодні не пробачили зухвалу Сердючку, але тепер до Вєрки приєднався ще й Галкін.

Максим Галкин. Фото: скриншот Youtube-видео
Максим Галкин. Фото: скриншот Youtube-видео

"З України ворог номер один для Росії - це я, а серед російських артистів - це Галкін. Він говорить якісь речі, які їх (пропагандистів країни-агресора - прим. редактора) зачіпають, сміється над цим.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Все новости

Я ж бачу, що Галкін зараз скрізь. Там є і проплачені блогери, які вигадують про нього якісь образливі історії, щоб вдарити, щоб було боляче. Але я дуже добре знаю, що він дуже розумна людина, і він знає, що він робить. Я розумію, що йому зараз непросто, оскільки там в рф його ненавидять", - зазначає Андрій Данилко.

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.