Соліст популярного українського гурту «Антитіла », молодіжний посол UNICEF в Україні, а також доброволець тероборони Тарас Тополя зробив сенсаційну заяву. Він анонсував свій концерт у Ялті. Так, «Антитіла » впевнені, що вже найближчим часом Крим буде українським.

Відповідну публікацію Тарас Тополя опублікував на своїй сторінці у Instagram.

«Антитіла. Ялта. Літо 2024! Так, вам не здалося. Антитіла оголошують концерт у Криму. В Українському Криму. Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті. 23 серпня 2024 року, стадіон «Авангард»», - підписав публікацію знаменитий український артист.

Тарас Тополя
Тарас Тополя

Крім цього, він додав, що він та його група впевнені, що вже влітку наступного року Крим буде у складі України, а над Ялтою можна буде побачити великий український прапор. Тарас Тополя каже, що вони зіграють у Ялті свої найкращі пенсії. Також він заявив, що квитки на концерт у Ялті вже доступні для продажу.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Все новости

Скрін посту Тараса Топлі в Instagram
Скрін посту Тараса Топлі в Instagram

«Антитіла впевнені, що влітку 2024 року ми всі зможемо зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті і прикрасити жовто-блакиттю, сучасною українською музикою усе Південне узбережжя Криму. Ми зіграємо наші найкращі пісні, які українці люблять і знають і разом святкуватимемо українську Перемогу! Квитки за посиланням в шапці профілю», - продовжив співак.

Українська аудиторія не змогла не відреагувати на цей пост та залишила чимало коментарів, в яких написала про віру у ЗСУ.