22-річні Лупіта та Кармен Андрере розповіли про те, як сіамські близнюки подорожують світом побачень. Вони також розповіли про свої різні погляди на стосунки.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин «dailystar»

22-річна Люпіта та Кармен Андрере мають загальний таз, репродуктивну систему, печінку та кровотік. Так, вони кинули виклик всьому і тепер живуть у тандемі, незважаючи на різні погляди на особисте життя.

У той час як у Кармен є хлопець на ім'я Деніел, з яким вона познайомилася у додатку для знайомств Hinge, Люпіта вважає себе асексуалом.

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Кармен розповіла: «Звичайно, я збиралася бути відвертою у всьому… Це був процес навчання для всіх. Нам, очевидно, треба було обговорити, які межі є допустимими, а які ні».

Незважаючи на стосунки, Кармен і Деніел не мають «близькості» і натомість зосереджуються на своїй «дружбі».

Однак коли вони ділять ліжко, близнюки мають свій власний розпорядок.

Зображення: Instagram/carmen_andrade2000
Зображення: Instagram/carmen_andrade2000

Кармен поділилася: «Це кумедно, тому що я лягаю спати пізніше, ніж Люпіта, але коли Деніел ночує в нас, я швидко засинаю, а він не спить і розмовляє з нею. Іноді мені погано, тому що я хочу проводити так багато часу з Денієлом. Тому ми намагаємось знайти компроміси. Наприклад, Люпіта вибиратиме, куди ми підемо вечеряти чи чим займатимемося».

Кармен сказала, що заміжжя не входить до її планів, але зізналася, що хотіла б бути «супутницею життя» з правильною людиною.

Хоча відносини, здається, йдуть добре, вона не зможе завагітніти.

Вона сказала: «Ми з Даніелем любимо дітей, але не хочемо своїх. Мені подобається бути мамою собаки. Люпіта і я не можемо завагітніти, у нас ендометріоз, і ми також приймаємо блокатори гормонів».

Поки що сестри зосереджені на кар'єрі.

І у Кармен, і у Люпіти схожі життєві амбіції — вони сподіваються у майбутньому потрапити у ветеринарну галузь. А коли вони не працюють над досягненням цієї мети, вони виявляють свою пристрасть до моди, створюючи власний одяг.

Близнюки, яким сказали, що їхня розлука може призвести до смерті або років інтенсивної терапії, звикли проводити весь свій час разом.

Вони додали: «Ми були з'єднані все наше життя, тому ми не сумуємо за нашою незалежністю. Це все, що ми коли-небудь знали, так?»