Неназваний новонароджений хлопчик, який народився із двома статевими органами, переніс рятівну операцію. Лікарям довелося самим створювати йому задній отвір для дефекації через надзвичайно рідкісне захворювання.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «dailystar»

Медична аномалія була виявлена ​​у дитини, яка нещодавно народилася в Пакистані. Він народився з двома статевими органами «нормальної форми» та відсутністю заднього проходу, що є ознакою вкрай рідкісного захворювання.

Вражаючи дуже багатьох у світі, дитина, мабуть, народилася з випадком дифалії, захворюванням, яким страждає один із шести мільйонів немовлят.

Неймовірно дивний і рідкісний стан здоров'я був помічений нещодавно і описаний у медичному журналі, в якому зазначалося, що один «причандал» довший за інший, і обидва можуть мочитися.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Медичні хірурги залишили обидва статеві органи незайманими, вони також зробили отвір за допомогою колоноскопії, щоб він міг випорожнюватися.

Нещодавній медичний журнал продемонстрував аномалію із замітками про народження, які показують, що неназвана дитина була прооперована відразу після народження.

Дитина: скрін з відео YouTube
Дитина: скрін з відео YouTube

Пологи виявилися успішними, хоча медичний журнал зазначив, що існує більш високий ризик смертності через рідкість захворювання.

У журналі говорилося: «Найвища складність і смертність, пов'язані з дифалією, обумовлені супутніми аномаліями сечостатевої та шлунково-кишкової системи».

Але дитина, на щастя, перенесла успішну операцію і була виписана з лікарні після двох днів відновлення.

Журнал зазначив, що операція успішно відновила «функціональну анатомію», що означає, що в майбутньому він зможе мочитися так само, як і звичайна людина.

В історії людства було зареєстровано всього 100 випадків дифалії, причому хлопчик, який народився після 36 тижнів, є одним із останніх прикладів рідкісного захворювання, яке залишило його з двома «правильно сформованими статевими органами».

Під час операції кінець товстої кишки був відведений через отвір у нижній лівій частині живота, хоча досі неясно, як виникає дифалія, оскільки немає відомих окремих факторів ризику.