Зокрема, артистка представила свій новий кліп на авторську композицію "Honey & Мед". За інформацією Телеграм-каналу "Культурна пральня" до зйомок кліпу на композицію були причетні як мінімум троє громадян Росії.

Тіна Кароль швидко відреагувала на скандал і пояснила, що вона не знала всіх людей причетних до процесу, і їй теж не приємний той факт, що серед команди компанії "Beverly Films", яка знімала кліп артистці, виявилися громадяни Росії. "Мені це теж не приємно, адже війна для мене існує з 2014 року", - зазначила Тіна у своєму зверненні до шанувальників.

Тина Кароль. Фото: скриншот YouTube-видео
Тина Кароль. Фото: скриншот YouTube-видео

"Над кліпом працює команда, до якої у мене залученості, як у артиста, взагалі немає. Всіх цих людей я не знаю і ніколи з ними не бачилася. Спасибі всім, хто показав мені сьогодні, що люди, які були причетні до цієї роботи через компанію Beverly.films, виявилися або з російським громадянством, або як ... зараз я буду розбиратися. Мені так само неприємно", - сказала Кароль.

Популярні статті зараз

Зловмисники спаплюжили катер інспекторів Держекоінспекції: згоріли двигун та обладнання

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль, яка багато гастролює відстоюючи культурний фронт України, виступила з концертом у Молдові.

Там прямо зі сцени, вона розхвалила свого колегу про проекту "Голос", виконавця Дана Балана. Парочці вже давно приписували роман, враховуючи ніжне ставлення чоловіка до витонченої Тіні Кароль.