Известная украинская певица и ведущая Злата Огневич высказалась на публику. Популярная артистка заявила, что женщина сама имеет право распоряжаться своим телом, а также вспомнила ситуацию с парнями, которые снимали насилие девушек.

Соответствующую публикацию Злата Огневич разместила в своем профиле в Instagram.

"Судова система породила толерантність, щоб адвокати могли виправдовувати покидьків, маніяків, ґвалтівників…. І потім за це отримувати гарні бенефітс 🤓 Виявляється, ЖІНКА провокує до того, щоб її зґвалтували….. Тобто, я, жінка, яка вдяглась гарно, зробила мейк і зачіску, вийшла на прогулянку або приїхала на вечірку з танцями і коктейлями, просто тому, що я маю прекрасний настрій- ПРОВОКУЮ? 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Це що за хвороблива свідомість має бути в усіх тих, хто підтримує жалюгідних покидьків, які накачували дівчат на вечірках алкоголем з наркотиками, а потім зливали це все в мережу? Агов! Свобода- це не про: "я роблю все, що хочу, і х‘р на вас клав"!", - написала Злата Огневич.

Украинская певица заявила, что только женщина сама решает, чем ей заниматься. По ее словам, только женщина должна распоряжаться своим телом.

Популярные статьи сейчас

Налоговая заявила о жестких проверках: кого "потрусят" по полной. Озвучен список

Сильный удар по украинцам: власть готовит неожиданный "сюрприз"

Мир попрощался с заслуженным работником культуры Украины из Книги рекордов Гиннеса: его работы украшают Киев

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

Все новости

Фото Златы Огневич
Фото Златы Огневич

"Те, що робила компанія хлопців, і те, що їх ще й інші хвалили за це в пабліках— це жалюгідно і низько. Ви- позор української нації, разом із вашими батьками, які не змогли пояснити, що таке ГІДНІСТЬ, ОСОБИСТІ КОРДОНИ, ЧЕСТЬ І ПОВАГА ДО ЖІНОК ‼️ Це дуже резонансна справа у нашому суспільстві, ще й під час кровопролитної війни. Найгідніші віддають своє життя ❤️‍🩹 Маю надію на правоохоронні органи та справедливість, маю надію, що часи справді змінились, і жоден адвокат за бенефітси від батьків, не замовчуватиме цю справу 🙌🏼", - также добавила артистка.

Напомним, что известная украинская певица Злата Огневич решила сменить имидж.

Как ранее сообщал портал "Акценты": популярная артистка Злата Огневич рассказала о своем обряде.

Также портал "Акценты" писал, что певица и ведущая Злата Огневич поделилась откровенными кадрами.