Вони вишукують щось «гаряче» з минулого співачки, а частіше придумують будь-яку гидоту, пов'язану з Примадонною.

Так, минулими вихідними пропагандистський телеканал НТВ видав в етер сюжет програми «Засновано на реальних подіях», в якому йдеться про те, що Філіп Кіркоров міг стати батьком набагато раніше.

Все начебто сталося у 1996 році, коли Примадонна була одружена з Кіркоровим. 49-річна співачка, за спогадами чоловіка, мріяла народити другу дитину, щоб «потримати немовля на руках». Попри солідний вік, їй вдалося завагітніти. Лікарі попереджали, що потрібен відпочинок та спокій, але Алла Борисівна припустилася помилки, і сталося неминуче — вона втратила дитину.

Начебто Пугачова грала з онуком Микитою, і їй раптом стало зле, співачка впала на підлогу. Згодом з'ясувалося, що вона втратила дитину. Це був удар для всієї родини. Пізніше виконавиця лікувалася у Швейцарії, сподіваючись знову відчути радість материнства.

«Тут гарні клініки, тому я роблю все можливе, щоб сталося це диво. Адже я, в принципі, дуже здорова людина. Хочеться сподіватись. Але якщо нічого не вийде, що ж робити — народжуватиму пісні», — казала вона.

Популярные статьи сейчас

Николай Томенко назвал Кивалова символом "правового государства" и "добропорядочной судебной власти" в Украине

Проседание цен: традиционный украинский борщ становится дешевле

Церковь запрещает: в какие дни нельзя печь Пасхальные куличи, названы благоприятные даты

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

Все новости

Як відомо, їй прийшлося обрати другий шлях.