Важко впізнати 69-річного актора Джеймса Бонда Пірса Броснана, оскільки його зустріли на вулиці з довгим сивим волоссям та в рваному одязі. Так, легендарний голлівудський актор змусив своїх шанувальників ухопитися за серце.

Відповідні кадри розмістили на порталі «dailystar»

Зірку Джеймса можна було побачити із сірою щетиною, коли він надів рваний синій джемпер і темно-сірі штани, додавши тонкий сірий шарф на шию, коли він ішов вулицею.

Голлівудська ікона Пірс вдягла водонепроникну синю макінтошку та діряві рукавички без пальців кольору хакі для чергових зйомок у Північній Ірландії.

Пірс Броснан: скрін із мережі
Пірс Броснан: скрін із мережі

Популярные статьи сейчас

Николай Томенко объяснил абсурдность российских реалий: "Кирилл благословил нелегитимного Путина на «священную войну» до…2100 года"

Криптопирамида "DeHealth" тесно переплелась с криминалом: что известно о владельцах Анне Бондаренко и Денисе Цвайге

Дела плохи: сколько дронов разрабатывает РФ по сравнению с Украиной

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Ця різка зміна, порівняно з його звичайним вигдялом із короткою стрижкою — Пірс, як правило, вибирає гладкі костюми та чіткі сорочки, відвідуючи різні блискучі події у світі шоу-бізнесу.

В даний час він відіграє головну роль у новому фільмі, заснованому на романі Найла Вільямса, і знімається в місті Баллікастл разом із Хеленою Бонем Картер та Гебріелом Бірном.

Пірс Броснан: скрін із мережі
Пірс Броснан: скрін із мережі

Було видно, як Пірс зупинявся, щоб сфотографуватися з фанатами на знімальному майданчику, і, схоже, це йому дуже подобалося.

У новому фільмі розповідається історія Ніколаса та Ізабель — пари, якій судилося бути разом. Але це також повно трагедії, оскільки отець Ніколаса вважає, що Бог доручив йому кинути роботу, залишивши дружину та сина напризволяще.

Читайте також:

"Дивна ніч": Monatik затягнув Євгена Кошового та Олександру Зарицьку у бомбосховища

Росіяни виявилися слабшими? Світлана Лобода раптово "перевзулась" і захопилася українцями

Тарас Цимбалюк вилаяв українців за мову: "Ми схожі на росіян"