30-річного чоловіка, який заблукав у болівійських джунглях після виходу на полювання з друзями на початку січня, знайшли рятувальниками через 31 день. Так, він там прожив понад місяць.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «dailystar»

Чоловік, який заблукав у джунглях на 31 день, кинув виклик смерті, поїдаючи черв'яків, випиваючи воду з річок і борючись із ягуарами.

30-річний Джонатан Акоста виявився відрізаним від друзів у гористій місцевості неподалік Бауреса, Болівія, під час полювання 25 січня.

Незважаючи на місячну пошукову операцію, рятувальники не виявили жодних ознак того, що він залишив свою родину, дедалі більше стурбовану його місцезнаходженням.

Популярные статьи сейчас

Наладили лакомую схему: как пилят государственные деньги в Вишневом городском совете

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Але близькі люди Джонатана ніколи не втрачали надії знову побачити його живим.

І дійсно, через місяць після того, як він зник безвісти, люди, які розшукують його, почули його благання про допомогу, крики: «Будь ласка, витягніть мене звідси!»

Джонатан Акоста: скрін з мережі
Джонатан Акоста: скрін з мережі

Місцеві ЗМІ повідомили, що рятувальники-добровольці насторожено ставилися до Джонатана, оскільки він виглядав зовсім інакше після місяця, проведеного у джунглях.

Спочатку люди, які шукали його, подумали, що це інший член пошуково-рятувального загону просив допомоги, але швидко зрозуміли, що це не так, коли побачили «дуже худого» 30-річного хлопця.

Випивши трохи води та поївши, перше, що зробив Джонатан, це вмився.

Один із його рятувальників розповів місцевим ЗМІ, що його тіло багато пережило: «Він купався, ми зняли з нього чоботи, його ноги були жахливі».

Він був доставлений до лікарні для лікування сильного зневоднення. Мисливця зустріли криками радості та хлопавками у місті Бауреш 25 лютого, через місяць після зникнення.

Читайте також:

Вже цього тижня! НАСА стривожило світ наближенням трьох величезних астероїдів до Землі

До п'яти років: чоловік проігнорував повістку і тепер має серйозні проблеми