Молодий уролог зараз перебуває під слідством в Італії після того, як у лікарні Сан-Донато в Ареццо він залишив чоловіка без чоловічої гідності.

Цю новину опублікували на одному з британських сайтів.

Згідно з повідомленнями, невмілий хірург ампутував статевий орган чоловікові після того, як помилково діагностував йому рак.

30-річний чоловік провів операцію з видалення пухлини через місяць після того, як діагностував рак у чоловіка, якому, як вважають, за 60.

Звіти припускають, що операція пройшла гладко, але аналіз від'єднаного статевого органу показав, що з ним не було жодних проблем. Як результат, чоловік порушив справу, і було призначене попереднє судове засідання.

Популярные статьи сейчас

Запахло жареным: столичный мажор Александр Слобоженко собрался убегать и перевозит авто?

Мир попрощался с заслуженным работником культуры Украины из Книги рекордов Гиннеса: его работы украшают Киев

Кризис масложировой отрасли: чем грозит украинцам высокий экспорт подсолнечника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Торік у грудні аналогічний випадок стався і у Франції, і лікарня була змушена виплатити десятки тисяч фунтів стерлінгів компенсації.

Хлопець сказав, що в лікарні Університету Нанту, Франція, бачили, як лікарі там «грали з ним у російську рулетку», і тепер він більше не міг «нічого відчувати».

Близько 61 000 євро наказали виплатити за «неправомірні порушення», які призвели до «повного видалення статевого органу».

Пацієнт сказав France Bleu: «У мене ненависть до цього лікаря, який мене не слухав. Він грав зі мною в рулетку! Але ви не можете замінити відчуття статевого чл*на на кілька датчиків».

У 2014 році у пацієнта, якому тоді було 30 років, було діагностовано карциному, тип злоякісного раку, що вражає епітеліальну тканину.

Читайте також:

"Гібрид кажана та пантери": дивний "кіт-вампір" поставив мережу на вуха

Вже цього тижня! НАСА стривожило світ наближенням трьох величезних астероїдів до Землі