Мати мобілізованого з Володимирської області Росії записала звернення до кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Вона поскаржилася, що за сина перестали приходити виплати. Поки гроші надходили, жінка була "трошки спокійна". А тепер мати не може зв'язатися з сином.

"Мій син — мобілізований. Я його шукаю п'ять місяців. Куди я не зверталася: у володимирський обласний [військкомат], до [губернатора Олександра] Авдєєва, в Міністерство оборони, в слідчий комітет. Я всюди ходжу, не можу знайти свою дитину. Я ще була трішки спокійна, тому що листопад, грудень виплати у нас були, значить — мій син в строю. Я була спокійна, хоча зв'язку з ним не було. Але я стала турбуватися в січні місяці. Мені виплати не прийшли", — заявила жінка в ролику, опублікованому в Telegram-каналі Володимира Золкіна.

За її словами, син числиться в списку безвісти зниклих. Однак у Міноборони "здивовані", що мати не отримує виплат. Як заявила жінка, вона не працює п'ять місяців, тому що шукає окупанта. А всі заощадження нібито витратила на юристів і поїздки.

Популярные статьи сейчас

В Кременчугском городском совете думают, как украсть бюджетные средства

Мир попрощался с заслуженным работником культуры Украины из Книги рекордов Гиннеса: его работы украшают Киев

Кризис масложировой отрасли: чем грозит украинцам высокий экспорт подсолнечника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

В окремому відео показані умови, в яких живе жінка. Кадри ролика, судячи з усього, демонструють під'їзд з обдертими стінами, заліпленими дірками і різноманітним мотлохом.