У мережі ходить новина про те, що українська родина засудила комунальників. Так Деснянський районний суд Чернігова визнав, що "Облтеплокомуненерго" має виплатити 16 тисяч гривень компенсації українській родині.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «obozrevatel»

Як повідомляється, є рішення суду № 750/935/23, в якому йдеться про те, що українська сім'я звернулася до суду для того, щоб їм виплатили по 5 тисяч гривень кожному за моральну шкоду. Як зазначено, у сім'ї проживає 4 особи, що говорить про 20 тисяч гривень компенсації. Це сталося через те, що комунальники відключили їм воду, незважаючи на те, що вони не мали боргів.

"Заборгованість у позивачів перед відповідачем за послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води відсутня. 20 травня 2021 року "Облтеплокомуненерго" припинило надання послуги з централізованого постачання гарячої води... Відповідно до пункту 1 Договору виконавець зобов'язаний своєчасно надавати споживачеві відповідний послуги з централізованого опалення, підігріву холодної води", – повідомляється у матеріалі.

Важливо зазначити, що суд прийняв бік позивачів та закликав "Облтеплокомуненерго" виплатити кожному члену сім'ї по 4 тисячі гривень у вигляді моральної компенсації.

Популярные статьи сейчас

После Вишневого пошли за Краматорском: как продолжают разворовывать средства

Хищение, коррупция и аморальное поведение: Зеленский ответил на петицию об увольнении Бугрова

"Творит всякую дичь": нагой сын главы Черкасской ОВА тусит в Париже, пока его отца обвиняют в коррупции

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Читайте також:

Блекаут неминучий? Українців готують до відключень від світла

План дій на 10 років: уряд має вимоги до українців. Що це означає?

"Навіщо ці проблеми?" "Нафтогаз" пояснив, як українці отримують платіжки за газ, і хто їх нараховує