З настанням холодів у автовласників можуть виникнути проблеми з транспортним засобом, у тому числі труднощі із зачиненням дверей. Експерти виділяють потенційні причини цієї проблеми та пропонують шляхи вирішення:

Зледеніння ущільнень.

Ущільнення навколо дверей можуть стати, що завадить щільному закриття. Щоб вирішити цю проблему, прогрійте автомобіль і нанесіть на ущільнення силіконове мастило. Це допоможе усунути кригу.

Провисання петель.

Якщо петлі провисають, це може призвести до проблем із зачиненням дверей. Регулювання петель рекомендується проводити, за винятком випадків порушення геометрії кузова.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Несправність замкового елемента.

Несправність замикаючих елементів може призвести до заклинювання дверної клямки. У таких випадках фахівці пропонують вирішити питання замінити поворотний механізм.

Регулярне технічне обслуговування та превентивний догляд за транспортними засобами необхідні для запобігання та вирішенню таких проблем. Власникам автомобілів рекомендується за необхідності звертатися за професійною допомогою для якісного ремонту.

Нагадаємо, довгоочікувані підвищення пенсій: скільки виплачуватимуть

Раніше «Акценти» повідомляли, секрет лінивого, але геніального зимового паркування: це позбавить нервування кожного водія

Як повідомляли «Акценти», вже на 35% дорожче: що буде з найдоступнішим і найголовнішим продуктом