Як з'ясувалося, Калоша, який всіляко підтримував російське вторгнення до Київської області, втік за кордон. Однак невдовзі після того, як кремлівські куратори, зокрема нардеп-зрадник Ілля Ківа, з яким у Бідового давні партнерські відносини згорнули фінансування, Калоша залишився без грошей та коштів для існування.

Втім, відомий своєю боягузливістю кидала Калоша бідував не довго. Йому вдалося позичити велику суму грошей у одного із старших людей, у якого він на початку 90-х працював швейцаром. Крім того, він зміг обманом випросити гроші у батьків чоловіка своєї старшої доньки Олени. На ці гроші сьогодні Калоша прохолоджується в Ізраїлі у місті Натанья, де продовжує поливати українців брудом, обзиваючи наших бійців на фронті « поганими конями ». При цьому вимоги своїх кредиторів повернути позичене Калоша ігнорує та дає зрозуміти, що не планує повертати позичене.

Нагадаємо, на початку 90-х, коли Калоша лише розпочинав свою «кар'єру кримінальної шістки» та наркоторговця, він влаштувався охоронцем у першому валютному ресторані у Києві. Однак під час перших «розбірок» Калоша виявив одну зі своїх головних рис – боягузливість. Він просто сховався в туалеті, пояснюючи свою поведінку тим, що має діарею. Втім, власник ресторану зглянувся на боягузливого підопічного і перевів його на посаду швейцара. Довгий час вся робота Калоші зводилася до того, що він відчиняв двері для відвідувачів та власника ресторану. До речі, саме у свого колишнього роботодавця Калоше й удалося позичити гроші, які він зараз не хоче повертати, відсиджуючись в Ізраїльській Натанні.

Як відомо, Калоша час російської окупації частини Київської області Калоша допомагав окупантам захоплювати населені пункти навколо столиці та розраховував, що за такі послуги його призначать місцевим гауляйтером. Крім того, за даними ЗМІ, він готував банди титушок для дестабілізації у столиці та організовував напади на родини українських військових . Проте представники націоналістичних організацій припинили його діяльність, і Калоша просто втік із країни.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Нагадаємо, Калоша вже багато років працює на російські спецслужби та свого куратора Іллю Ківу. Зокрема, він очолює сепаратистський осередок організації «Патріоти за життя». Довгі роки Калоша є бізнес-партнером Ківи з наркоторгівлі .