Однією з таких глав окупаційних адміністрацій мала стати родичка Столара Наталія Приходько (на прізвисько «Наташа-кульок»). Однак після провалу наступу росіян, а також арешту самого Медведчука, колаборант продовжив викрадати.

«Наташа-кульок» (отримала таку прізвисько через те, що носила гроші у пакетах) роками обслуговувала інтереси Столара у різних схемах. Таку відданість сепаратист винагородив купленим для неї місцем у списку забороненої нині проросійської ОПЗЖ у Парламенті. У Верховній Раді вона й робила, що захищала схеми свого шефа, продовжуючи носити пакети з грошима.

Раніше ЗМІ неодноразово писали, що Столар лише за 2022 рік заробив понад 140 млн грн разом зі своїм партнером із колишньої ОПЗЖ Ігорем Абрамовичем під заступництвом голови фракції «Слуга народу» Давидом Арахамією на фіктивних будівельних роботах у Харкові. Наразі Столар йде ще далі, він хоче не просто заробляти, а максимально збільшити обсяги мародерства.

І тому сепаратист витрачає величезні гроші на самопіар. Під час війни разом із Медведчуком він створив псевдободійний фонд, щоб зберегти свою владу та активи. Фонд витрачає копійки на допомогу людям, масово скуповуючи проплачені новини про свою псевдодіяльність у ЗМІ.

Ще один спосіб зберегти гроші та вплив у країні для Столара — власна група у Парламенті, з цинічною як для Стролара назвою «Відновлення України». Вона складається з найодіозніших і найскандальніших депутатів. Наприклад, один із її яскравих членів — нардеп Олександр Юрченко. Його виключили із «Слуги народу» ще 2020 року за підозру від НАБУ в отриманні хабара у 200 тисяч доларів. Через рік Юрченко оскандалився у Львові, коли на своєму елітному Mustang потрапив у ДТП, а потім побив водія постраждалої машини. Вже з початку великої війни його затримали на блокпості через хамське ставлення до військових. На Юрченка ніде тавра ставити, особливо згадуючи його ганебну історію з крадіжкою 4-х пляшок пива з магазину далекого 2009 року.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Все новости

Нахабством, злодійкістю та псевдободійністю Столар кидає виклик усьому суспільству та владі. Саме тому сподіваємось, що українські правоохоронці зможуть зупинити антинародну роботу колаборанта, його дерибан Харківщини та всієї України. Такі мародери мають сісти в тюрму раз і на все життя.