Вони закликають СБУ розібратися у ситуації.

У ніч проти 16 травня значна кількість блогерів виклали до Інтернету фото та відео польотів ракет на Київ та роботи ППО.

Юзери обурені такою ситуацією і закликають українські спецслужби покарати тих, хто поширює відповідні фото та відео. Мовляв, так блогери допомагають ворогу.

Особливий резонанс викликало в Instagram відео колишньої дружини засудженого за постачання кокаїну для української еліти Юрія Чернецького Інни Воронової. На відео видно роботу ППО. А кількість підписників блогерки сягає 117 тисяч. Пізніше відповідне відео жінка видалила.

Популярні статті зараз

Віталій Хомутиннік: кримінальний шлях до успіху стартапера та олігарха

Борис Баум та Андрій Астапов кошмарять підприємців

Зеленський звернувся до українців через війну у Ізраілі

Лавочку прикрито: Нацбанк позбавив ліцензії термінали IBOX. Що чекає на клієнтів Monobank

Все новости

Щоправда, воно вже встигло розлетітися соціальними мережами. Загалом користувачі нарахували близько 50 осіб, які попри попередження, виклали світлини та поширювали відео роботи ППО до соціальних мереж.

Також обурення викликало і те, що в Україні досі працюють камери з онлайн-трансляцією на Youtube. Відповідно інформацію з них можна скористатися для полювання на українське ППО.

Цікаво, що саме після відбиття ракетної атаки та поширення відео, у повітрі з'явилися ворожі дрони та в Києві й столиці знову була оголошена повітряна тривога.

"Велика подяка всім блогерам", - іронізують користувачі соціальних мереж.

Також відео із роботою ППО з'явилося і в російській пабліках.

Українці також помітили сторіз з роботою ППО у акторки та блогерки Ксенії Мішиної.