Екснардеп Ігор Мосійчук запевняє, що в Україні укріпилася у своїх схемах податкова мафія, яка бере під свій контроль важливі грошові потоки.

"Стверджую в Україні діє ОЗУ (організоване злочинне угрупування) яке маючи свої нелегальні бек-офіси які блокуванням податкових накладних та іншими податковими заходами тиснуть на тютюновий і алкогольний бізнес… В результаті податкові мафіозі мають з літри спирту 6 грн., з пів літри горілки 3 грн., та з коробки цигарок які йдуть контрабандою за кордон 15-30$", – пише Ігор Мосійчук на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Також колишній народний обранець пояснює, кому це може бути вигідно насамперед.

"Очолюють це ОЗУ не хто інший як: голова парламентського податкового комітету, народний депутат від «Слуги Народа» Данило Гетьманцев, його колега по комітету та парламенту від ОПЗЖ Ігор Абрамович якому дали «тихенько в ліс піти», скласти депутатський мандат і поїхати жити на Кап-Ферра, що як бачимо не заважає йому та сусіду по закордонному маєтку екс-керівнику економічного департамента Нацполіції Сергію Вязьмікіну мародерити у воюючій і стікаючій кров’ю країні! А допомагають цій огидній трійці: колишній заступник голови Нацполіції Ігор Купранець та екс-директор акцизного департамента ДПС Олександр Ярмоленко. За контрабанду в цьому ОЗУ відповідає в.о. керівника Одеської митниці Михайло Мірошніченко якого одесити називають людиною підсанкційного фігуранта справ НАБУ «одеського короля контрабанди» Вадима Альперіна. Звичайно без тісної співпраці цих колишніх з нинішнім керівництвом ДПС на чоліі з в.о. голови Тетяною Кірієнко (та, що у Відні День Народження з усіма підлеглими керівниками відзначала) яку якраз забезпечує Данило Гетьманцев мародерські схеми б не працювали б! Так як не працювали б вони якби їх не покривали друзі та подільники Гетьманцева - Давид Арахамія і Денис Шмигаль! Чи думаєте вони про ці художества не знають", – задається питанням Ігор Мосійчук.

Також він вважає, що про ці схеми не просто знають, а й допомагають прикривати БЕБ, ДБР і навіть НАБУ.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

"Саме тому єдиним сподівання у боротьбі з податковою мафією є на президента Володимира Зеленського який побачивши розголос і обурення українців відправить цих мародерів услід за воєнкомом Борисовим, Арєстовим, Холодовим…", – резюмує Ігор Мосійчук.