Скандально відомий київський мільйонер Олександр Слобоженко, ймовірно, вирішив покинути Україну під час війни. Власник Traffic Devils неодноразово потрапляв у заголовки перших шпальт через свою неоднозначну поведінку, розваги та скандали через відмивання майна та привласнення коштів. І от тепер, Слобоженко, який, за даними УП, виявився "непридатним" та розважався за кордоном, ймовірно, вже планує "втечу". За інсайдерською інформацією, яку отримав СтопКор, автівки Слобоженка почали поступово зникати з парковок. Що це, як не можливий знак того, що мільйонер вже "сидить на валізах"?

Так, нещодавно з розслідування "Української правди" стало відомо, що 25-річний київський мільйонер Слобоженко разом з компанією друзів під час загальної мобілізації відпочивав на курортах Європи.

Це не перший такий скандальний випадок під час війни, адже відпочиває Слобоженко не тільки за кордоном. Так, раніше вже повідомлялося про те, що мільйонер і його друзі влаштовували на київських автошляхах вуличні гонки.

Як з'ясували розслідувачі УП, цього разу підставою для виїзду Олександра Слобоженка за кордон була непридатність до військової служби – "серйозні проблеми зі здоров'ям". Такі дані зазначені у відповідних довідках ще за жовтень 2022 року.

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

На опублікованих відео видно, як мільйонер у здоровому тілі активно відпочиває, жодним чином не демонструючи "серйозні проблеми зі здоров'ям". Так, окрім гонок на дорогих авто, він тиснув штангу, стрибав сальто у водойму, катався на водних і звичайних мотоциклах та снігоходах.

За словами журналістів, тоді в Альпах разом зі Слобоженком відпочивали ще двоє "непридатних" чоловіків: Вадим Герасименко та Артур Бершадський, а також 31-річний Роман Дзюбенко. Останній виїхав з України як волонтер по відомій системі "Шлях".

Тоді журналісти вирішили звернутися до Слобоженка особисто, аби взяти у нього коментар з приводу скандальної "відпустки", проте той відмовив.

Зауважимо, що мільйонер відомий не тільки своїми скандальними гуляннями. Так, використовуючи збій у сервісі створення віртуальних банківських карток SPENDGE, компанія Олександра Слобоженка провела серію махінацій, незаконно привласнивши кошти.

Тобто, завдяки збою, використовуючи карти сервісу, конвертуючі грошові кошти у валюти з яких здійснювалося списання в 100 разів більше ніж знімалося з карти, Traffic Devils та TD MSK (офіс знаходиться у Москві) робили завідомо завищені витрати на придбання реклами Facebook і Google і шахрайським способом зробили розтрату чужих грошових коштів.

Згідно з нашими даними, за майже два місяці 2022 року - з березня по травень, працівниками Traffic Devils було створено певну кількість платежів на суму 25 943 280,00 EUR направленних на оплату реклами у Facebook. Проте з балансу людей Слобоженка списано лише 259 433,00 EUR. Недоплата по платежам, проведеним працівниками Traffic Devils складає 25 683 847,00 EUR.

Вже згодом, 16 квітня, журналісти СтопКору зустріли мільйонера на вулицях столиці, щоб взяти в нього коментар щодо порушених проти нього справ, зокрема тих, що стосуються легалізації та відмивання майна, здобутого злочинним шляхом. На запитання Слобоженко відповів: "Ви несете ху*ню".

На якийсь час, після публікації розслідування, скандал навколо Слобоженка трохи стих, що нагадувало "тишу перед бурею". І от, як стало відомо СтопКору з власних джерел, з'явилася цікава причина "відсутності" мільйонера.

@ihorbondarchuk13

#слобоженко #топ #рек #закордон #схеми #ухиленнявідподатків #полатки #доходи

♬ оригінальний звук - ihorbondarchuk13

Як з'ясувалося, згідно з нашим інсайдом, елітні автомобілі Слобоженка, які стояли на паркінгу престижного столичного ЖК "Парк авеню", останніми днями таємничим чином зникли. Раніше вони розміщались на місцях 3-57. Тепер ці місця зайняті іншими автівками, а деякі місця – порожні.

Зважаючи на це, можемо припустити, що сам мільйонер, з невідомої нам причини, їх кудись перевіз. Чи не є це сигналом, що він взагалі планує виїхати за кордон? Чи не пов'язано це з осудом його "відпусток" або зі страхом мобілізації?

Наразі нам невідомо, що саме планує Олександр Слобоженко, проте ми і надалі стежитимемо за ситуацією, аби дізнатися, чи планує "втечу" одіозний мільйонер.

Нагадаємо, вже повідомлялося, що 25-річний мільйонер та власник компанії Traffic Devils Олександр Слобоженко та золотий Mercedes Benz W223 Maybach за пів мільйона євро були помічені в елітному комплексі відпочинку під Києвом. І це в той час, коли Слобоженка підозрюють у фінансових махінаціях і зв’язках із рф. А відпочивав мільйонер у готелі, що належить родині високопосадовця з Нацполіції Наумова.