В таких підприємствах, повинні працювати люди з бездоганною репутацією. Що не скажеш про керівника департаменту безпеки руху Кужавського М.

Він встиг попрацювати за свій вік на різних посадах в Укрзалізниці. В свій час керував Придніпровською залізницею і був звільнений, так як СБУ не надала доступ до державної таємниці.

Керуючи департаментом безпеки руху Микола Сергійович так і не налагодив роботу безпеки рухомого складу. Аварії, пожежі, травми працівників, згорівші тепловози, а найголовніше - загибель та поранення більше 1200 працівників від ракетних обстрілів, не призвели керівництво Укрзалізниці до здорового глузду. Так і керує Микола Сергійович далі, а тепер ще й з підозрою НАБУ. Адже департамент, один із самих таких, де можна і побізнесувати.

Напевно нікому не відомо, що цей департамент створений з трьох департаментів – охорони праці, екологічного та безпеки руху.

Поговорюють, що тільки за погодження технічних умов на спецодяг, нові постачальники відвалили круглу суму за те, що попередніх постачальників було знято з пробігу.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як Володимир Носов та "регіонали" Шенцеви відмивають гроші та допомагають спецслужбам Росії

WhiteBIT: як криптобіржа "регіоналів" Шенцевих та Володимира Носова допомагає спецслужбам рф відмивати гроші та обманює українців

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Як зрадник став «волонтером»

Все новости

Кужавський здійснює контроль за розподілом та погоджує витрати на суму 1,4 млрд грн структурними підрозділами Укрзалізниці щорічно.

В кінці серпня закінчується трудовий договір у Кужавського і на думку громадськості, керівництво Укрзалізниці підбере кандидатуру без підозри НАБУ та сумнівного минулого.

В період 2007-2012 років Кужавський М. був помічником народного депутата ВРУ Лебедєва П.В., члена партії регіонів екс-міністра оборони України. Печерський суд в травні 2020 року ухвалив рішення про заочний арешт Лебедєва. По теперішній час він знаходиться в розшуку і йому оголошено підозру.

Які функції, виконував Кужавський в той час і які виконує зараз, знає тільки Лебедєв та Кужавський.