Модель OnlyFans Марія Магдалина, яка раніше хвалилася своїми величезними грудьми, була названа «найхірургічно покращеною жінкою у світі». Тим не менш, у наші дні вона виглядає природніше, тому що вирішила раптово все змінити.

Відповідні публікації Марія Магдалина оприлюднили на своїй сторінці у Instagram.

Канадську зірку OnlyFans раніше називали «найхірургічно покращеною жінкою у світі» завдяки її довгому списку пластичних операцій.

Однак нещодавно вона змінила багато, сподіваючись досягти більш природного вигляду. Це включало нещодавнє зменшення її величезних грудей.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

30-річна Мері вирішила видалити свої величезні імплантати після того, як один із них лопнув, і в неї залишилися половина грудей.

Марія Магдалина: скрін із соцмережі
Марія Магдалина: скрін із соцмережі

Незважаючи на те, що минулого тижня Мері із задоволенням демонструвала свої нові маленькі груди, зараз вона поділилися зі своїми підписниками в Instagram кількома спогадами про свою колишню зовнішність.

На одному знімку Мері продемонструвала свої груди в крихітному вкороченому топі, коли її активи випливали назовні. Вона також хизувалась своїми численними татуюваннями, коли робила селфі, дмухаючи на камеру.

Тим часом, в іншому пості вона стиснула великі груди в крихітному топі з леопардовим принтом, який вона об'єднала з крихітною рожевою міні-спідницею та ковбойським капелюхом.

Читайте також:

Чоловік стверджує, що він прийшов з 2712 року і попередив про глобальну "чуму": "Понад 350 мільйонів людей..."

"Немає слів, щоб описати": 64-річній бабусі заздрять студентки через її ідеальну форму