Читачі нашого порталу б'ють на сполох, бо прямо зараз відбуваються незворотні процеси на Закарпатській митниці – там намагаються посилити корупційну складову.

Джерела повідомляють, що директор департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Денис Райков активно лобіює призначення на посаду заступника начальника Закарпатської митниці відомого у митних органах корупціонера Олександра Костюка.

За це призначення Денис Райков отримав від Костюка 150 тисяч доларів.

"Перед Костюком поставлене завдання: взяти під контроль закарпатські контрабандні потоки, а саме: вивезення до ЄС цигарок та бурштину, перепустка на територію України без митного оформлення товарів та транспортних засобів, організувати системну роботу з полегшення бізнесу, який працює в зоні діяльності Закарпатської митниці. Суми поборів не повинні осідати в кишенях місцевих митників, а йти потоком «нагору»! «дивиться» Костюка 300 тис у.о.! Враховуючи багатий досвід з поборів на попередній службі Олександра Костюка, Денис Райков впевнений, що з поставленим завданням його протеже впорається на 100%, але і себе звичайно не забуде,адже необхідно повернути та примножити 150 тис. у.о., які довелося віддати за призначення на посаду у Закарпатській митниці”, – повідомляють обізнані джерела.

Митники пам'ятають, що ще під час перебування його роботи заступником начальника Волинської митниці Олександр Костюк був відомий як митник з девізом - «все за все повинні мені платити». Ну а результати його «девізу» говорять самі за себе: у Олександра Костюка три квартири в м. Києві на бульварі Лесі Українки, а також приватний будинок у Віті Поштовій, який завбачливо оформлений на його тещу.

Популярні статті зараз

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Лавочку прикрито: Нацбанк позбавив ліцензії термінали IBOX. Що чекає на клієнтів Monobank

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Все новости

Якби ці «пікантні» подробиці з біографії Олександра Костюка були відомі директору департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Денису Райкову, то лобіювання призначення Костюка він оцінив би не в 150 тис. у.о. а як мінімум у 300 чи відмовився б від цієї ідеї, аби не повторилася «Волинська історія» з минулої служби Костюка у Закарпатській митниці – а це дискредитація силового блоку ЦА Митної служби», – стверджує джерело.