Громадськість обговорює, що Галина Бельмас тепер шантажує вже не лише бізнесменів, а й силовиків міста Харкова.

Також колишня юристка, яку не раз підозрювали у шантажі представників аптечного бізнесу, вигадує та поширює абсолютно безглузді чутки та історії.

Ті, хто знайомий із діяльністю Галини Бельмас уже не дивуються. На початку кар'єри Бельмас працювала адвокатом з 10.02.2012, але право на зайняття адвокатською діяльністю припинено згідно з п.4 ч.1 ст.32 ЗУ "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" з 16.11.2017 на підставі рішення дисциплінарної палати КДКА Сумської області від 16.11 .2017. Знайомі з діяльністю адвоката люди стверджують, що колишній роботодавець - адвокат Олійника Олександр Андрійович – звільнив свою підопісну.

У минулому Бельмас була коханкою (за деякими чутками навіть нареченою) кримінального авторитету Олексія Муковоза на прізвисько "Торт". Але цей союз продовжився не так довго, як хотілося б його учасникам. Муковоза вбили у 2016 році, після чого Бельмас була позбавлена ​​адвокатської ліцензії та роботи.

2021 року в Харкові розкрили організовану групу шахраїв на чолі з Бельмас, повідомив один з місцевих телеграм-каналів.

Популярні статті зараз

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

На пенсіонерів чекають різкі зміни: що задумав ПФУ

ОПЗЖ пішло в контрнаступ: кияни будуть платити доньці Бойка за користування картками

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Незаконний "бізнес" полягає у шантажі бізнесменів Харкова. Бельмас розміщує проти них "чорнуху" на підконтрольних їй телеграм-каналах та вимагає гроші за зняття публікацій. "На початку Бельмас вимагала скинути їй на карту від кількох сотень до 1000 гривень, сьогодні фігурують цифри від 10000$ до 1 біткоїну, - йдеться у матеріалі.

Поінформовані джерела також повідомляють, що раніше «Бельмас видавала себе за адвоката і брала з клієнтів-бізнесменів до $3 тис. – за "вирішення проблемних питань" у поліції, судах та прокуратурі Харкова. Проте гроші лишала собі. У судовому реєстрі вже накопичилося багато справ про подібні витівки. Потрапивши у поле зору правоохоронців, подейкують, вона почала працювати на поліцію та СБУ – щоб не потрапити за ґрати.

Відомо також, що нині Бельмас виконує замовлення заступника начальника управління внутрішньої безпеки поліції Харківської області Сергія Поліщука. Саме його люди “допомагають” Бельмас кошмарити не лише бізнес, а й колег Поліщука-силовиків харківського регіону.