Ця гуманітарна місія триває і зараз - днями партійці доставили допомогу на харківський, донецький та південний напрямки.

«Ми обʼєднуємо зусилля наших команд із різних регіонів, щоб максимально швидко та ефективно доставляти допомогу як нашим захисникам, так і нашим медикам. Минулого тижня ми працювали на Сході - партійці з Києва та Харківщини передали військовим на покровський напрямок велику партію допомоги, включно з засобами радіоелектронної боротьби, генераторами, Ecoflow, павербанками, Starlink, тепловізорами та дронами. Також дорогою заїхали до незламних медиків Ізюма та Чугуєва - передали передали партію медичного вантажу лікарням Харківщини. Обладнання, ортопедичне приладдя, операційні набори, хірургічні інструменти та медикаменти отримали медзаклади Чугуєва та Ізюма», - розповів народний депутат, голова Київської міської організації ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль.

Крім того, команда ВО «Батьківщини» Києва та Миколаївської області передали апарат для непрямого масажу серця Easy Pulse Schiller (Швейцарія) і кисневий концентратор медичному підрозділу на миколаївський напрямок, та доставили великий гуманітарний вантаж у лікарні Херсону.

«На запит військових медиків з південного напрямку ми доставили критичне обладнання для порятунку життів поранених військових - апарат Easy Pulse Schiller для невідкладних реанімаційних заходів як в умовах стаціонару, так і під час евакуації, та кисневий концентратор. А лікарні Херсону, яким ми допомагаємо з перших днів деокупації, вчергове отримали медичний вантаж. Разом з великою командою батьківщинівців з різних областей ми робимо усе можливе, аби допомагати нашим захисникам, нашим медикам і нашим людям на передовій. З вірою в Україну, з вірою в ЗСУ і нашу перемогу», - резюмував Валерій Дубіль.

Популярні статті зараз

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

На пенсіонерів чекають різкі зміни: що задумав ПФУ

Gunzilla Александра Цоля и Влада Королева: подробности отмывания российских денег в Украине

"Бабник": Филипп Киркоров потискал Ани Лорак и Валерию на глазах у Сергея Лазарева и Стаса Михайлова

Все новости