Падаючі зірки зазвичай приносять неймовірне задоволення спостерігачам за небом. Однак це можна побачити у тих місцях, де немає багато світла. Вже сьогодні технологічна компанія сподівається все це змінити, зробивши неймовірне відкриття за назвою «живий метеоритний дощ».

Відповідну інформацію надали на британському порталі «dailystar»

Токійська фірма ALE нарешті готується до запуску через п'ять років після запізнень. Планувалося, що світлове шоу відбудеться у 2020 році, але затримки означають, що тепер людям доведеться чекати до 2025 року.

Після запуску ця новаторська технологія дасть людям можливість побачити перший у світі живий метеоритний дощ, створений руками людини.

З огляду на назву Sky Canvas проект спрямований на створення мистецтва на краю земної атмосфери, але він також відіграє наукову роль.

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

Все новости

Дані будуть збиратися з мезосфери, яка знаходиться надто високо, щоб її можна було відслідковувати за допомогою метеозондів та телескопів, та надто низько, щоб її можна було виміряти супутниками.

Зібрані дані будуть охоплювати все, від швидкості вітру до складу атмосфери, і колекція допоможе розробити нові моделі погоди.

Супутники також використовуватимуться в дослідних цілях (Зображення: ALE)
Супутники також використовуватимуться в дослідних цілях (Зображення: ALE)

Лікар Олена Окадзіма, засновник і виконавчий директор ALE, сказала: «Наша мета — зробити внесок у сталий розвиток людства і зробити космос ближче до всіх нас, розширюючи область людської діяльності за межі Землі, щоб відкривати, збирати та застосовувати необхідні дані з космосу. Як перший крок я заснувала ALE, щоб створити першу в світі падаючу зірку, створену руками людини, щоб викликати подив і розпалити наукову цікавість».

На цьому її не закінчилося, і вона додала: «Ми вважаємо, що в майбутньому, об'єднавши критичні дослідження клімату з новою формою космічних розваг, ми зможемо поглибити наше наукове розуміння зміни клімату, а також пробудити цікавість і інтерес людей у ​​всьому світі до космосу та Всесвіту».

У технології будуть використовуватися частинки «зірки, що падає» на основі металу, які згоряють в атмосфері Землі і створюють штучну інтерпретацію чудового природного явища.

Частинки будуть викинуті з висоти 400 км над поверхнею Землі і, подібно до частинок пилу, що тягнеться за камінням, будуть нагріватися при терті з атмосферою Землі, створюючи світлову енергію.

"Ми також вживемо всіх можливих запобіжних заходів при випуску метеорних джерел, щоб вони не вдарили інші штучні об'єкти і не збільшили космічний сміття", - заявили в ALE.