Напевно, всі помітили, що у собак є дуже цікава і мила звичка, яка може розчулити практично кожного. Так, коли собачки слухають людину, вони нахиляють голову. Так ось цій дії є кілька пояснень.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «obozrevatel»

Експерти мають одне припущення, яке може пояснити, чому собаки нахиляють свою голову в бік, коли слухають людину. На їхню думку, таким чином домашній улюбленець просто краще чує. Собаки нібито прислухаються та вивчають, звідки йде цікавий для них звук. Також якщо вони чують незнайомі слова, то можу також нахиляти голову. Цю теорію може підтвердити той фактор, що собаки з більшими вухами частіше схиляють голову.

Окрім цього, фахівці вважають, що у такому становищі собаки краще бачать. Це може натякати на те, що при зверненні людини собака просто хоче вас краще бачити.

Також є ще одна цікава теорія. Собаки, як відомо, контактні тварини, та вони люблять похвалу та різні ніжності. Вони можуть спеціально нахиляти голову, щоб розчулити практично кожного жителя нашої планети. Справа в тому, що вони могли вже вивчити реакцію людини на їхні ж жести.

Популярні статті зараз

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Сергій Яковлєв: мажора блогера підозрюють у смерті молодої дівчини

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Дарницький воєнком Руслан Тригуб, який п'яним лазив та ганьбився, продовжує очолювати ТЦК

Все новости

Важливо повідомити, що якщо ваш домашній улюбленець нахиляє голову, але при цьому не звертає на вас уваги, це може виявитися тривожним дзвіночком. Це може вказувати на проблеми зі здоров'ям вашого улюбленця: вушна інфекція або порушення слуху. Так, у таких випадках треба йти до ветеринару.