Шалений батько звинувачений у тому, що він б'є шокером своїх дітей, щоб «дисциплінувати» їх. У звітах поліцейських зазначено, що він зіткнеться із 32 пунктами звинувачення у кримінальному насильстві.

Дану новину розмістили на сайті «dailystar»

Ентоні Л. Джонс з Кентуккі, США, звинувачується у 32 пунктах. Він підозрюється у злочинному насильстві третього ступеня щодо дитини 12 років і молодше, а також у кримінальному насильстві третього ступеня.

З того часу двоє дітей заявили офіцерам, що зазнали жорстокого поводження з боку Джонса, який, на думку поліції, використав електрошок для худоби на своїх власних дітях, щоб контролювати їх.

Кажуть, що він не лише погрожував дітям гарячим ціпком, а й кілька разів використовував її проти них.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Все новости

У документі, складеному поліцією, йшлося: «Злочинець кілька разів використовував електричну вудку для худоби на своїх дітях з метою дисципліни. Обидві дитини пройшли судово-медичну експертизу в центрі CVAC, і обидві підтвердили це. Злочинець використав електрошок для худоби, щоб бити потерпілих, і кілька разів погрожував їм».

Шокер для худоби (Зображення: Amazon)
Шокер для худоби (Зображення: Amazon)

З того часу Джонс не визнав себе винним за звинуваченнями після того, як його доправили до виправного центру округу Лорел.

Офіс шерифа округу Лорел підтвердив звинувачення у повідомленні у Facebook із докладним описом тверджень про злочинні зловживання.

У Повідомленні зазначалося: «Арешт стався на Літтонтаун-роуд, приблизно за 4 милі на північ від Лондона, після розслідування, проведеного заступником Пойнтера. Після більш раннього розслідування під час надання допомоги DCBS заступник Пойнтер отримав два ордери на арешт зі скаргою. У першому ордері на арешт зі скаргою було пред'явлено чотири звинувачення у кримінальному насильстві третього ступеня щодо дитини 12 років або молодше. Імовірно, обвинувачений кілька разів застосував електрошокери до двох дітей з метою дисципліни. У другому ордері на арешт фігурує один пункт звинувачення у злочинному насильстві третього ступеня».

Дата судового розгляду ще не призначена, оскільки Джонс уперше з'явиться на досудовій конференції 2 травня.