П'ятирічний хлопчик помер від рідкісного захворювання серця, а його батьки подали до суду на школу за те, що вчителі не надали йому своєчасної медичної допомоги після того, як він знепритомнів.

Дану публікацію розмістили на порталі «dailystar»

Батьки учня Ромео П'єра Луї подали позов після того, як їхній син помер у Міжнародній академії Чартер-Оук у Західному Хартфорді. Це сталося у квітні 2022 року після того, як він знепритомнів через рідкісне захворювання серця.

Його скорботні батьки подали позов проти школи, стверджуючи, що їхній син міг би вижити.

Шкільні друзі дитини намагалися попередити своїх вчителів після того, як вона впала на землю під час гри. Однак персонал думав, що учень просто бере участь у грі під назвою «прикинутися мертвим», яка була популярна серед дітей.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Все новости

Але Ромео страждав від стану, званого синдромом Бругада, який може викликати нерегулярне серцебиття.

Родина та друзі Ромео
Родина та друзі Ромео

Батьки Ромео кажуть, що він міг би вижити, якби йому надали негайну допомогу, хоча адвокати школи ще не надали контраргументів щодо шансів юнака на виживання після втрати свідомості.

Але між моментом, коли Ромео знепритомнів, і персоналом, який нарешті підійшов, щоб перевірити його, була критична дев'ятихвилинна затримка, після чого була викликана швидка допомога.

Раніше цього тижня батьки хлопчика Д'Меза Шульц П'єр Луї та Шантель П'єр Луї подали позов про неправомірну смерть, заявивши, що співробітники школи проігнорували ситуацію.

Судовий позов на суму понад 15 000 доларів покладає відповідальність на місто Уест-Хартфорд та Раду з освіти Уест-Хартфорда.

У ньому йдеться: «Ромео дозволили зомліти і пролежати на землі майже 10 хвилин без будь-якої допомоги, незважаючи на те, що кілька вчителів перебували в безпосередній близькості. На той час, коли вчителі зрозуміли, що Ромео не прикидається мертвим і потребує невідкладної медичної допомоги, було вже надто пізно, і Ромео вже не можна було врятувати».

Ромео помер на ігровому майданчику у своїй школі
Ромео помер на ігровому майданчику у своїй школі

У звіті про інцидент вчителька розповіла поліції, як до неї підійшли учні, які заявили їй, що хлопчик поводиться дивно.

Але пізніше інші діти запідозрили, що він не вдавався сплячим і був непритомний.

Приблизно через 35 хвилин після непритомності прибула швидка допомога і відвезла Ромео до дитячої лікарні Коннектикуту, де він помер через два дні.