Колишній позаштатний радник Офісу Президента України, український політичний діяч, блогер, політичний та військовий оглядач Олексій Арестович дав відверте інтерв'ю. Він розповів мешканцям України, яким буде повоєнний період. Так, він пророкує ще важчі часи для українців.

Відповідну інформацію надали у Telegram-каналі «Труха», посилаючись на прогноз Олексія Арестовича.

Політичний та військовий оглядач у своєму інтерв'ю розповів, що чекає на українців у післявоєнний час. Він попередив мешканців нашої країни про те, що після закінчення війни в Україні буде неймовірно важкі часи, пов'язані з відновленням і не лише.

«Післявоєнний період буде ще важчим, ніж війна, – Арестович. За словами екс-радника ВП, після війни на нас чекає: Зруйнована економіка та великий держборг. 12 млн біженців (приблизно 29% населення). 1,2 млн військових з ПТСР, що повернулися з фронту, і величезні площі замінованих територій. Крім того, за оцінками Світового банку, для відновлення України знадобиться понад $411 млрд», - повідомляється у соціальній мережі.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Цей прогноз колишнього позаштатного радника Офісу Президента України може здатися лякаючим, проте найголовніше, щоб ця війна вже закінчилася якнайшвидше, а українці змогли повернутися на свою Батьківщину.

Читайте також:

Супермаркети України підняли ціни на популярні крупи: що змінилося

"Робити це як кролик": супербабуся влаштувала дуже відвертий показ на честь православного свята