Загадковий користувач соціальних мереж Іно Аларік, який стверджує, що він «мандрівник у часі з 2671 року», заявив, що літак зникне через «червоточину на 12 років» протягом наступних п'яти місяців. І це далеко не одне з його «пророцтв».

Дану публікацію розмістили на британському сайті новин "dailystar"

Користувач соціальної мережі, який стверджує, що він «мандрівник у часі з 2671 року», попередив, що влітку 2023 пасажирський літак «пропаде через червоточину на 12 років».

Іно Аларік, який публікує повідомлення під іменем користувача @radianttimetraveller, отримав більше 26 000 підписників у додатку, публікуючи попередження про майбутні події.

Творець раніше попереджав про планети-близнюки Землі, інопланетних відвідувачів і навіть портали, що відкриваються в інші часи.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Скрин посту з ТікТок
Скрин посту з ТікТок

Але тепер він склав новий список майбутніх подій, до якого увійшли заяви про те, що літак зникне через червоточину більш ніж на десятиліття цього року.

У ролику, який набрав понад 20 000 переглядів, Іно написав: «УВАГА! Я справжній мандрівник у часі, запам'ятайте ці дати, які припадуть на липень, серпень, вересень 2023 року. 1 липня: вчені та дослідники відкривають підземні цивілізації. Досліджуючи печеру, вони знаходять вхід в інший світ із тисячами нових тварин та видів. 6 липня: Група підлітків виявляє яйце тиранозавра та портал у інший всесвіт. Група проходить і виявляє, що один із шляхів веде на доісторичну Землю, де й досі живі динозаври. 12 серпня: Нарешті виявлено і винахідливі ліки від раку. Воно створено з використанням гіпофізу білки, яка виліковує рак легень та шкіри».

Скрин посту з ТікТок
Скрин посту з ТікТок

На цьому його попередження не закінчилися, і він продовжив: «17 серпня: Астрономи знайшли спосіб відстежувати червоточини і відправлять в одну з них пілотований космічний корабель. 23 вересня: Літак проходить через червоточину. Він відправляє їх до чорної дірки на п'ять секунд для них, 12 років для решти всіх на Землі. 30 вересня: ШІ перевершує людський інтелект, що дозволяє використовувати більше технологій, але з великим ризиком втратити контроль».

Коментарі глядачів TikTok розділилися, оскільки вони не могли вирішити, чи стануть попередження реальністю наприкінці цього року.

Один користувач сказав: "Я тобі вірю".

Інший стверджував: "Звучить як чудовий фільм".