Кадри металевого НЛО, що ширяє над Близьким Сходом, були опубліковані Пентагоном. Так, один режисер-розслідувач заявив, що такі об'єкти були помічені з того часу, як «людина піднялася в небо».

Цю новину розмістили на сайті Британії «dailystar»

Доктор Шон Кіркпатрік, директор Управління з вирішення аномалій у всіх областях (AARO), 19 квітня був присутній на слуханнях у Сенаті вперше з того часу, як ВПС США помітили та збили китайську повітряну кулю-шпигун.

Він повідомив, що його команда зараз відслідковує 650 випадків, і підтвердив, що 52% НЛО є сферами.

Лікар Кіркпатрік поділився двома відео, які нещодавно були розсекречені, а одне залишилося невирішеним.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Нові правила обміну валют: як тепер здаватимемо долари

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Все новости

Спостереження у травні минулого року було одним із прикладів
Спостереження у травні минулого року було одним із прикладів

"Це сталося на Близькому Сході минулого року, коли безпілотник MQ-9 Reaper за допомогою електрооптичних датчиків виявив сферичний об'єкт. Ви побачите, як він проходить через верхню частину екрана, він йде, і камера повертається, щоб слідувати за ним. Ви побачите, як він з'являється та зникає з екрана. По суті це всі дані, які ми пов'язали з цією подією кілька років тому. Буде практично неможливо повністю ідентифікувати це, просто ґрунтуючись на цьому відео", - пояснив він.

Це спостереження має вражаючу схожість із кадрами "Сфери Мосула", знятими в 2016 році над Іраком, які нещодавно були опубліковані режисером-розслідувачем Джеремі Корбеллом.

НЛО на швидкості пролетів над селом
НЛО на швидкості пролетів над селом

Джеремі заявив, що подібні "сферичні UAP" були помічені у всьому світі "з того часу, як люди піднялися в небо".

Доктор Кіркпатрік заявив, що поки що немає даних, які доводять, що такі апарати є позаземними, використовують позаземні технології або кидають виклик законам фізики. Але це суперечило попереднім спостереженням UAP, справжність яких була підтверджена Пентагоном.

Один із таких інцидентів, НЛО "Німіц" у 2004 році, був пов'язаний із падінням корабля з висоти у кілька тисяч футів за лічені секунди.

Джеремі засумнівався у доказах, представлених доктору Кіркпатріку.

Доктор Кіркпатрік сказав, що його команда наразі розслідує 650 випадків
Доктор Кіркпатрік сказав, що його команда наразі розслідує 650 випадків

"Мені цікаво, які докази він отримав щодо НЛО, їхнього походження та можливостей. В даний час він може бути обмежений у своїх можливостях отримати матеріали та наукові дані, необхідні для обґрунтованого висновку. Я сподіваюся, що йому та AARO буде надано належний доступ для прийняття рішень. Історія показала нам, що без належного авторитету секрети про природу феномену НЛО залишаться у секреті", - продовжив він.

Кіркпатрік також показав слайд UAP на слуханнях
Кіркпатрік також показав слайд UAP на слуханнях

Джеремі, який потрапив до заголовків газет у 2021 році, коли опублікував колекцію справжніх відеороликів UAP, тепер закликає Кіркпатріка та Пентагон розсекретити сферу Мосула.