Колишню вчительку буде звинувачено у сексуальних домаганнях до неповнолітнього. Так, поліція підтвердила, що допитала неназваного 17-річного учня, який стверджував, що у них був інтим.

Цю інформацію надали на британському порталі «dailystar»

Слідчі у Вашингтоні, США, заявили, що 24-річна колишня вчителька Маккенна Кіндред займалася «дорослими іграми» зі своїм 17-річним учнем, коли вони зустрічалися у середній школі.

Кіндред, колишня вчителька, тепер стикається зі звинуваченнями, висунутими проти неї іншими учнями, які розповіли про неналежні стосунки.

24-річній дівчині висунуто звинувачення у сексуальних домаганнях першого ступеня з неповнолітнім та у спілкуванні з неповнолітнім з аморальною метою.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

Все новости

У поліції підтвердили, що розслідування ведеться після того, як учні повідомили шкільну владу, що вчителька та один із їхніх однокласників обмінювалися неприйнятними повідомленнями.

Вчительку звинуватили в тому, що вона спокусила школяра
Вчительку звинуватили в тому, що вона спокусила школяра

Кіндред також повідомила, що її переслідують у соціальних мережах та звинувачують в інтимі зі школярем, що вона заперечує.

Мати неназваного студента з того часу говорила з офіцерами про своє занепокоєння з приводу стосунків, говорячи, що пара була разом у будинку Кіндред і ділилася відвертими фотографіями в Instagram.

Досі не було знайдено жодних доказів наявності зображень, хоча судові документи показують ланцюжок повідомлень між парою, які натякають на статеві акти.

Поліцейське розслідування показало, що неназваний учень стверджував, що спілкувався із вчителькою з червня минулого року. Також на той час шкільний округ Центральної долини опублікував заяву, яка підтверджує відставку вчителя.

Середня школа Центральної долини
Середня школа Центральної долини

Їхня заява гласила: «Ми визнаємо і розуміємо побоювання з приводу звинувачень, висунутих проти вчителя. Будь ласка, знайте, що ми дуже серйозно ставимося до цих питань, оскільки безпека учнів є нашим найвищим пріоритетом. Це юридичне питання із прокуратурою. Згадана вчителька подала заяву про звільнення».

Кіндред має постати перед Верховним судом Спокана 3 травня і може бути засуджена до п'яти років ув'язнення за звинуваченням у сексуальних домаганнях.

Їй загрожує ще 364 дні позбавлення волі, якщо її буде визнано винною у спілкуванні з неповнолітнім з аморальною метою.