Жахливий інцидент стався біля притулку для мігрантів, де останніми тижнями спостерігався масовий сплеск кількості людей, які перетинали кордон із Мексики.

Дану інформацію розмістили на сайті новин «dailystar»

За словами влади, поліція затримала підозрюваного чоловіка після шокуючого інциденту на автобусній зупинці біля центру Озанам у Браунсвіллі, штат Техас.

Повідомляється, що підозрюваний перебуває у лікарні, але під цілодобовою охороною. Поліція очікує на результати аналізів крові, щоб встановити, чи перебував чоловік у момент події у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Представник поліції лейтенант Мартін Сандовал повідомив, що семеро людей загинули на місці пригоди, а шістьох поранених було доставлено до лікарень.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

Поліція тримає підозрюваного під охороною у лікарні
Поліція тримає підозрюваного під охороною у лікарні

Водієві, ім'я якого ще не названо, досі було висунуто звинувачення лише у безрозсудному водінні, але лейтенант Сандовал повідомив станції новин, що майже напевно будуть пред'явлені нові звинувачення.

Слідчі не стали коментувати, чи була аварія навмисною чи будь-яким можливим мотивом, але лейтенант Сандовал сказав журналістам, що інцидент «дедалі більше схожий на навмисну ​​дію».

Журналіст Алі Бредлі з News Nation написав у Твіттері: «Представник поліції каже, що вони розслідують, чи алкоголь зіграв роль чинника. На місці пригоди свідки затримали водія до прибуття поліції. Це сталося неподалік притулку для безпритульних Озанам, який зараз допомагає багатьом мігрантам у цьому районі».

Місце, де мешкають мігранти
Місце, де мешкають мігранти

Місцевий сайт ЗМІ Hoy Tamaulipas повідомляє, що наїзд був на мігрантів і є побоювання, що серед загиблих є кілька венесуельців.

Нещодавній сплеск прибуття з Центральної Америки викликав серйозні логістичні та соціальні проблеми у Браунсвіллі.

Чиновники кажуть, що понад 15 000 мігрантів, переважно з Венесуели, незаконно перетнули річку недалеко від Браунсвілля в останній тиждень квітня.