Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що Україна хочу повністю закінчити війну до зими 2023\24 років. Тобто, чекати залишилось недовго, якщо прогноз та бажання Данілова справдяться.

"До зими ми хочемо повністю завершити війну", - сказав він, коментуючи тезу журналіста видання Report про те, що бойові дії української армії більш активні навесні та влітку, а не взимку.

При цьому, як зазначив Данілов, українська армія, зрештою, звільнить усі території України від загарбників, але на це потрібен час і можливо не одне, а кілька контрнаступів.

Украинские военные: Скриншот YouTube
Украинские военные: Скриншот YouTube

"У нас є спільний план - звільнити всі наші території від терористів, що напали на нас. Єдине питання - час. Чи буде проведена одна або кілька операцій залежить від багатьох обставин. Ми не обмежуватимемося часом, будемо боротися скільки буде потрібно", - зазначив він.

Популярні статті зараз

Нанесено збитків на суму 675 852 грн: на Київському водосховищі Держекоінспекція вилучила десятки кілограм риби

Микола Томенко нагадав про виборчі обіцянки: "5-річний шлях від охлократії до ідіократії"

Добкін вже зняв військову форму і повернувся до улюбленої справи: махати кадилом московських попів

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Раніше Акценти повідомляли, що Олексій Данілов прокоментував інформацію про 100 тисяч загиблих українських військових.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов спростував інформацію ЗМІ, що на фронті нібито загинуло уже 100 тисяч українських військових.

"Я вам з повною відповідальністю заявляю, що у нас немає 100 тисяч втрат серед військових. Це неможливо. Точну цифру знають наші військові, знає президент. Під час війни це закрита інформація, але 100 тисяч це абсолютно не відповідає дійсності", – запевнив секретар РНБО.