Ще один військком з України казково збагатився під час війни на території України. Його звуть Євген Борисов, і він із Одеської області. Як повідомляється, він купив та оформив на себе офіс в Іспанії за 737 тисяч євро, що дорівнює 30 мільйонам гривень.

Відповідну інформацію повідомили на порталі «368.media», посилаючись на дані колишнього народного депутата Ігоря Мосійчука.

Справа в тому, що було виявлено витяги з реєстру нерухомості Іспанії. Саме за цими виписками стало відомо, що Євген Борисов придбав собі елітне приміщення у Марбельї.

Елітний офіс в Іспанії
Елітний офіс в Іспанії

Він разом зі своєю дружиною Олександрою Борисовою витратили 670 тисяч євро +10% на послуги посередника та +5% на нотаріуса. Так, елітна нерухомість для воєнкома та його дружини обійшлася у колосальні гроші.

Популярні статті зараз

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Онука Данилова розповіла про дружбу за вигоду: "Просили допомогти вивезти когось за кордон"

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Все новости

Щодо самого офісу в Іспанії, то він має площу в 223,9 кв. м із терасою. Все це знаходиться у елітному кварталі Golden Mile.

Окрім цього, повідомляється, що оформлення було зроблено на підставі акта про підтвердження шлюбу.

Угода про оформлення
Угода про оформлення

Також українцям вирішили нагадати, що саме цей військком раніше купив елітний джип, а його мама отримала елітну віллу в Іспанії за мільйони доларів США.

Після цих махінацій Євгена Борисова було відсторонено з посади, проте йому й так байдуже, оскільки він втік за кордон зі своїми родичами, де вже витратив мільйони доларів.