Поліція звинуватила у ненавмисному вбивстві трьох членів сім'ї нареченої, проте стаття може бути змінена на більш тяжку. Як повідомляє Deccan Herald, в Індії родичі дівчини зі штату Телінгана забили на смерть її нареченого, оскільки не хотіли їхнього весілля.

22-річного Абхіджіта Кумара знайшли в чагарниках тростини неподалік села Гіджіяпур. Чоловік був жорстоко побитий і осліплений. Рідні доправили його до лікарні, проте там він невдовзі помер від отриманих травм.

Слідчі встановили, що Кумар зустрічався з дівчиною з Гіджіяпур і збирався одружитися з нею. Проте сім'я його обраниці була проти шлюбу, тому рідні молодого чоловіка організували весілля без їхньої участі.

У день події Кумар вирушив до села коханої й не повернувся, після чого родичі розпочали пошуки.

«Дівчина мого брата відмовилася вийти заміж за іншу людину, що дуже розлютило її батька Віджая Пала, який погрожував убити Абхіджіта. Врешті-решт вони жорстоко побили його та кинули вмирати. Вони хотіли спалити його, бо думали, що він уже помер», – заявила сестра покійного.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Все новости

Поліція звинуватила у ненавмисному вбивстві трьох членів сім'ї обраниці Кумара, проте стаття може бути змінена на більш тяжку після того, як слідство отримає результати розтину. Двох учасників розправи, включаючи матір дівчини, затримано.