У зв'язку з тим, що на території України в чергове було продовжено воєнний стан, всі військовозобов'язані українці підлягають призову. Так, це говорить про те, що вручення повісток у громадських місцях, і не лише, продовжиться. Однак багато хто задається питанням: чи вручатимуть повістки на пляжах. Саме тому українська журналістка Наталія Гуменюк вирішила дати відповідь на це запитання.

Відповідну інформацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на заяву Наталії Гуменюк.

На превеликий жаль, уже понад рік на території України повномасштабна війна. Військовий стан також був продовжений до серпня, а це говорить про продовження мобілізації.

Є безліч випадків, коли українським чоловікам вручають повістки на вулицях та у громадських місцях. Так, так само буде і на пляжах, про це повідомляє відома журналістка Наталії Гуменюк.

Пляж в Одессе. Фото: скриншот YouTube
Пляж в Одессе. Фото: скриншот YouTube

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

«Чоловікам можуть вручати повістки на пляжах, – спікер ОК «Південь» Гуменюк. «Вручення повісток допускається в будь-яких місцях. Тобто громадські місця всі відкриті для загального відвідування, можуть бути такими, де може проводитись оповіщення громадян»», - повідомляється у популярному месенджері.

Тож якщо українські чоловіки хочуть сповна насолодитися сонцем на пляжі, то їм потрібно бути готовим до вручення повістки просто у плавках.