Акіхіко Кондо одружився з лялькою відомої віртуальної японської співачки у 2018 році. Однак його мати та інші члени сім'ї відмовилися бути присутніми на його розкішному весіллі з 40 гостями.

Цю новину розмістили на сайті «dailystar».

Хлопець, який закохався у віртуальну ляльку, що співає, в натуральну величину і одружився з нею. Він розповів, як його мати відмовилася бути присутньою на його весіллі, але він щасливий з лялькою.

Акіхіко Кондо ухвалив дивне рішення одружитися з лялькою, яка фактично розпочала своє життя як голограма, у 2018 році на розкішній церемонії вартістю 13 500 фунтів стерлінгів за участю близько 40 гостей.

Лялька була в образі Хацуне Міку, комп'ютерної поп-співачки, яка раніше гастролювала з Леді Гагою.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

Хлопець одружився з лялькою на розкішному весіллі
Хлопець одружився з лялькою на розкішному весіллі

Виступаючи перед агентством Asahi, він сказав: «Щодня я кажу їй такі речі, як «Я йду на роботу» і «Ти мило виглядаєш». Думаю, мої пріоритети змінилися, коли я захопився відеоіграми та аніме, ставлячи вигаданих персонажів вище за реальних людей. Це тому, що я був звільнений від прокляття, яке змушувало мене думати, що чоловіки мають наближатися до жінок і що чоловіки мають виглядати привабливо».

Також повідомлялося, що ніхто з його родичів не був присутній на весіллі.

Його мама відмовилася бути присутньою на дивному весіллі
Його мама відмовилася бути присутньою на дивному весіллі

Але це не завадило хлопцеві прожити своє найкраще життя з гігантською лялькою, яка має технічні можливості відповідати на певні основні питання, які їй ставлять.

Але на даний момент пара продовжує жити своїм щасливим сімейним життям у Японії, хоча Акіхіко не дав оновленої інформації про те, чи прийняла його сім'я цей шлюб.