33-річна Лінда Фрутс із Санрайз розповіла, що попросила свого колишнього чоловіка, 36-річного Крістофера Хертинга, стати батьком її нової дитини для неї та її подруги.

Про це повідомляє портал «dailystar».

Раніше цього року Лінда Фрутс із США потрапила до заголовків газет, коли розповіла, що попросила свого колишнього партнера стати батьком її нової дитини.

Після боротьби з «безстатевими» стосунками після народження їхньої другої дитини на початку 2020 року 33-річна Лінда розірвала шлюб із 36-річним Крістофером Хертингом у серпні 2021 року після восьми років спільного життя.

Після перерви у Лінди сталося "сексуальне пробудження", коли вона переглядала TikTok, виявивши, що її приваблюють жінки.

Лінда зустріла 36-річну дівчину Медді Гросс у листопаді 2021 року, і вони стали нерозлучними, їхні стосунки швидко розвивалися, і Медді відкрито ділилася своїм бажанням мати дітей.

Популярні статті зараз

Гуманітарна місія команди ВО «Батьківщина»: підтримка військових та медиків

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Лінда Фрутс та Крістофер Хартінг зі своїми синами
Лінда Фрутс та Крістофер Хартінг зі своїми синами

Через шість місяців після знайомства Медді переїхала до сімейного будинку з Ліндою, Крістофером та двома їхніми синами.

Пара запитала Крістофера, чи не подумає він про те, щоб стати їхнім донором для розширення родини, і тріо вирішило рухатися разом. Так, Крістофер був батьком дітей та донором.

Тепер «сучасна сім'я» вітала поповнення — малюка Арло, яке народилося минулого тижня.

«Сім'я почувається чудово — хлопчики так схвильовані. Ми намагаємося подрімати завжди і скрізь, де це можливо, тому Крістофер проводить час з хлопчиками наодинці і бере їх на вихідні, щоб повеселитися, коли нам треба подрімати. Ми робимо це день у день, щоб побачити, що нам усім потрібно будь-якої миті, і при необхідності можемо покликати бабусю для підтримки», - сказала Лінда NeedToKnow.co.uk.

Лінда раніше розповідала, як вони з Крістофером вирішили залишитися сім'єю після того, як вона вийшла до нього, і вони розлучилися у серпні 2021 року.

Вони вирішили виховувати дітей усі разом
Вони вирішили виховувати дітей усі разом

Крістофер сказав: «Іноді все ще було важко, але ми весь час говорили про наші емоції, і це дуже допомогло. Ми обидва знали, що наші діти найважливіші. Більшості пар, чиї романтичні стосунки закінчуються, необхідно піти один від одного, щоб рухатися далі чи тому, що це токсично. Ми знайшли спосіб рухатися далі, продовжуючи виховувати дітей та жити разом. Моєю найбільшою проблемою, яку не можна було обговорити, було те, що мені було незручно бути просто донором. Я хотів бути батьком/сородичем і легально у свідоцтві про народження. Крім цього, я не турбувався і не турбуюся про все інше. Ми з'ясуємо це. Я знаю, що ми всі робитимемо те, що краще для наших дітей».

Лінда додала: «Ми сказали нашим синам, що завжди будемо сім'єю, і завжди любитимемо їх, і що мама та тато з цього моменту виховуватимуть їх як найкращих друзів».