На превеликий жаль, агресія РФ продовжується, а це говорить про те, що в Україні було продовжено військовий стан. Проте українська влада вважає, що мобілізація в Україні недостатньо жорстка. Саме тому набирає чинності низка серйозних змін.

Про це повідомляється на порталі «gsminfo»

Влада вважає, що є дуже багато нібито обмежено придатних чоловіків, які насправді цілком здорові. Вже є в планах все змінити для того, щоби закликати більше українських чоловіків. Це черз те, що багато людей перебуває на фронті тривалий час без відпустки, а замінити їх нікому.

мобілізація в Україні
мобілізація в Україні

Повідомляється, що є нібито щонайменше три зміни. Перше – повістки будуть роздавати не лише уповноважені військкоматом люди, а й працівники багатьох служб та інші уповноважені особи, наприклад, СБУ, керівники підприємств, представники місцевих органів влади тощо.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Любитель «русского мира» хоче відкрити почесне консульство України в Іспанії та отримати статус почесного консула

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

Також повістку можуть вручити абсолютно в будь-якому місці: магазин, парк або навіть громадський транспорт. Ще з 1 червня будуть роздавати повістки по всій Україні незалежно від того, де людина зареєстрована і до якого ТЦК вона належить.

Повістка: скрін з мережі
Повістка: скрін з мережі

Окрім цього, тепер чоловік не зможе оскаржити вручення повістки навіть у судовому порядку. Це каже, що людина зобов'язана за будь-яких обставин з'явиться до військкомату.

Крім цього, йдеться, що було збільшено категорії тих людей, які підлягають мобілізації. Так, зараз йдеться про людей з білим квитком та обмежено придатних осіб. Якщо медкомісія вирішить, що людина підлягає службі, її мобілізують. Також тепер можуть мобілізувати обмежено придатних українців від 27 до 60 років, навіть якщо вони не мають досвіду.