Повідомляється, що ті українські чоловіки, які виїхали з України до війни або першого дня повномасштабного вторгнення РФ, отримали важливе повідомлення. У зв'язку з тим, що багато хто задається тим самим питанням, чоловікам з України вирішили дати важливе роз'яснення.

Справа в тому, що багато українців цікавляться: що ж із ними буде після повернення назад в Україну. Одні говорять про те, що українці, які виїхали за кордон до війни, отримають штраф, інші вважають, що їм нічого за це не буде.

Граница. Фото: скриншот YouTube-видео.
Граница. Фото: скриншот YouTube-видео.

Так от, юристи кажуть, що таких українців штрафувати не повинні після повернення додому. Це через те, що на початку війни жодних обмежень на виїзд не було. Також у перший день повномасштабного вторгнення Росії ще не було прийнято заборону на виїзд з України для чоловіків віком від 18 до 60 років.

Граница Украины. Фото: скриншот YouTube
Граница Украины. Фото: скриншот YouTube

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Все новости

Уточнюється, що якщо чоловік з України виїхав за кордон за правилами, то його не каратимуть ні адміністративно, ні кримінально.

Крім цього, юристи заявили, що покарання може бути лише у тому випадку, коли чоловік вчинив правопорушення чи провину під час перетину кордону України.

Читайте також:

Виїзд з України без закордонного паспорта: українці можуть їхати за кордон навіть без документа

У червні Землю накриють потужні "атаки" з космосу: названо небезпечні дати магнітних бур