Свідки трагічних подій під час нічної атаки столиці розповідають, що люди опинилися перед закритим укриттям, коли на них посипалися уламки ракети.

Вночі росіяни вдарили українською столицею швидкісними ракетами оперативно-тактичного комплексу "Іскандер". Усі 10 ракет вдалося збити сил протиповітряної оборони. Втім, внаслідок падіння їхніх уламків у Деснянському районі загинули троє людей — дитина та дві жінки. Вони прийшли до укриття у поліклініці, але воно було закрите, кажуть очевидці.

“Приходимо, там уже поранені, жінка я до неї говорила, бо дитина біля неї плакала, торкаюся до неї, а вона вже охолола, у іншої жінки була сильно поранена нога. Дитину хлопці згодом із ліхтариками виявили під стінкою”, — розповідають очевидці.

Вони додають, що люди, які загинули від падіння уламків ракети, саме прямували до укриття, розташованого в приміщенні однієї з поліклінік Деснянського району, але двері були зачинені. "Щоб ви розуміли, жінки дуже панічно стукали, коли вибухало над ними, але ніхто їм не відкрив", - розповідає Ярослав.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Росіяни тішаться кровопролиттю в Ізраїлі

"Зайві" квадратні метри: які штрафи чекають на українців за несплату податку на нерухомість

Все новости

Він цієї ночі втратив дружину. 33-річна Наталя разом із дитиною бігла, щоб сховатись. У дворі поліклініки жінка закрила дев'ятирічну доньку. "Вона ще не знає, я їй сказав, що все добре і відвів до бабусі. Дуже важко, чесно...", - говорить про втрату зі сльозами чоловік.